četrtek, 7. maj 2015

Gospa ima dva psa

Voščilnica je bila narejena že v marcu, pa se je nabralo od takrat veliko neobjavljenega. Saj ustvarjam res dosti, le časa za objavljati ni, ko je pa lepo vreme in  en kup dela na vrtu, z rožami in okoli hiše. No, počasi bo vse enkrat prišlo na vrsto.
Za gospo, ki je praznovala okroglo in ima dva psa.





Uporabila sem romantični okvir  Najlepšega para, zato jo prijavljam v galerijo meseca maja.

Izzivi:

Te dni je mož iz palet naredil korita za jagode. Najprej mi je bilo malo brezveze, le kaj bomo s tem, zdaj ko sva posadila jagode, mi pa postaja že všeč. Zgornji dve vrsti so viseče sorte, spodnja vrsta so pa navadne. Ko se bodo jagode razrasle bo tudi videti lepše.




Lepo bodite in uživajte v lepem vremenu. Zvonka


15 komentarjev:

  1. Zvonka, ne vem, kje naj začnem, pri tvojih voščilnicah ali moževi stvaritvi. Oboje je super ampak lepo po vrsti; gospa s kužki je fantastična in tako realistična, da samo čakaš, kdaj bo kateri od kužkov dvignil tačko:)) Tudi vsa pokrajina je nobl. Odlično:)
    Tole s paletami je pa tudi super ideja, samo da pokažem možu:))
    Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa voščilnica in prav super ideja za jagode. Bravo za oba!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita tematska voščilnica. Z oranžno barvo si me popolnoma osvojila. :-) Romantični okvir pa je prava izbira. Super !
    "Stojalo" za jagode si bo potrebno zapomniti. Super zgleda. :-) Pridnega možeka imaš. Pazi nanj, da si ga katera ne sposodi...:-)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna je...okvir si tako lepo uporabila za ljubko sceno gospe s psi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo je vse skupaj izpadlo! Tale gospa , ki sprehaja kužke takoj pritegne pogled. Zanimiva voščilnica je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasno si sceno postavila v okvir in uporabila lepe barve. Krasna voščilnica je. In tole z jagodami se mi tudi dopade. Ko se bo to razrastlo in bo rdeče od jagod, bo super.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita je, osrednji motiv je pa sploh ljubek. Barve so čudovite, kot se za ta letni čas spodobi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Voščilnica zelo domiselna, stojalo za jagode pa Svetovno! Zahvali se možu v mojem imenu, tole bomo tudi pri nas enkrat naredli. Super je.

    OdgovoriIzbriši
  9. What a beautiful scene that you have created Zvonka!! The colours are wonderful...thank you for sharing with us at Fussy and Fancy "Lots of Flowers"...good luck!
    Take care,
    Beth

    OdgovoriIzbriši
  10. Voščilnica je krasna, vendar bo danes na tapeti nekdo drug. Vse pohvale tvojemu inovativnemu možu. Kaj podobnega še nisem videla, je pa res dobra ideja, ko bodo pa še plodovi bingljali , bo pa še toliko lepše. Ne pozabi takrat pokazati. čao

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepa postavitev na voščilnici in izbor barv. Tudi jagode imajo krasno korito. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo kako mi je všeč ... tako barve kot celotna postavitev! Super ideja :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasna voščilnica, zelo lepa barvna kombinacija in ta silhuta je res zanimiva....všeč mi je , ker ima voščilnica zgodbo. Jagodne paletke so pa za posnemat ;-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Prelepa voščilnica. Greda za jagode pa je tudi zanimiva. Ko se bodo jagode razrasle, pa bo izgledalo še veliko bolje. Naj ti čim bolj obrodijo!

    OdgovoriIzbriši
  15. Fantastična voščilnica z dodelano pokrajino :). S Stojalom za jagode pa si me popolnoma kupila - vse pohvale soprogu ;).

    OdgovoriIzbriši