nedelja, 8. februar 2015

Prve beležke

Že lani oktobra sem si kupila bind it all, ki sem si ga že dolgo želela.  Potem se je pa ustavilo. Malo res ni bilo časa, saj je bil prosti čas zapolnjen z izdelavo prazničnih voščilnic in koledarčkov, večji vzrok pa je bil nekakšen "strah" pred njim. Nisem ga namreč znala uporabljati in tudi nikjer še nisem v živo videla kako se z njim rokuje. Sem si ogledala nekaj filmčkov, vendar me vseeno ni premamilo. Saj poznate tisto - velika želja imeti oz. to nujno rabim in potem ko imaš, ne veš več kaj bi z njim.
Na srečanju ustvarjalk v Ljubljani pa je bila Sonja tako prijazna, da mi je pokazala uporabo bind it all-a in izdelavo beležke. Hvala še od tu Sonja. Zdaj je bilo treba samo še najti čas in začeti z delom. Pa sem v petek začela in nastale so tri enostavne beležke. Spirale sem dala samo na sredino, ker mi je bilo za začetek tako lažje. Take sem občudovala že pri Tini.  Tudi platnic nisem nič oblačila v papir.










Pri prvih dveh sem za platnice uporabila kar plastificirane liste od stare akte, pri tretji pa zadnjo stran akvarelnega papirja, ki je iz debele lepenke. Prvi dve imata pobarvan odtisek, ki mi jih je  pred časom prijazno poslala Neva, pa sta se mi zdela prav primerna. Na notranjo stran obeh sem prilepila še žepek, da se lahko vanj shrani kakšen listek.
Tretjo sem izdelala za sina. Izmed petih izdelanih all stark mu je bila najbolj všeč ta z videzom obrabljenosti, čeprav ni vedel za kaj jo bom uporabila. Pri tej sem uporabila tudi novo šablono od Memory box, katere vzorček se na žalost na fotografiji ne vidi najbolje.
Beležke imajo sicer še nekaj pomanjkljivosti oz. napak, ampak zaenkrat sem zadovoljna. Bo naslednjič bolje.






Prijavljam jih v februarsko galerijo Najlepši par, ker sem pri vseh treh beležkah uporabila štampiljke Tri lepe misli.

Pri nas je sonček, bo treba it malo na zrak po kosilu, čeprav je bilo zjutraj mrzlih -11. 
Pozdrav, Zvonka.