torek, 16. junij 2015

Knjižna kazala v bokeh tehniki

Kar nekaj ustvarjalk vas je že napadel virus bokeh, ko se meni še niti ni sanjalo kaj je to. Pa niste in niste odnehale, vztrajno ste širile virus okoli sebe in po blogih, da sem morala poguglati o čem se pravzaprav gre in seveda, na koncu tudi sprobati. Zanimiva tehnika, precej packanja, rezultat pa dober, poseben.
Ker mi je sodelavka ravno naročila darilca pozornosti za učiteljice, sem izkoristila priložnost in jih izdelala v tej tehniki. Prav gotovo bom še nadaljevala s to tehniko, pravzaprav imam namen izdelati tudi kakšno voščilnico.
Uporabila sem vodenke, perla vodenke, distresse, nekatere sem na koncu posprejala še z glimmer mistom. Štampiljke so v glavnem Viva decor, napis pa iz Ustvarjalnega dotika.









Naslednji projekt pri istih kazalih je bil kako jih zaviti, aranžirati ali karkoli, da se ne dajo kar tako iz rok. Pa sem iz enih starih revij potrgala ven pisane liste in izdelala  žepke oz. etuije zanje. Najprej sem bila nad njimi čisto navdušena, zdela so se mi zelo posebna, odbita. Potem pa skrb, kaj če sodelavki ne bodo všeč, če so preveč kričeča...



In sem izdelala še en umirjen, bolj resen žepek. Oboje sem ji nesla pokazat in jupiiiii......takoj se je z navdušenjem odločila za prvo varianto. Njen prvi komentar: " Ful so dobra, tako poletno pisana." Pa sva bili obe zadovoljni. Upam, da bodo tudi učiteljice.




Kazala prijavljam k Vladki - Ko me inspirira #37 - bokeh tehnika.
Lepim jih tudi k Tini v galerijo meseca junija - uporabila sem njeno rezalno šablono hvala.
Pa še na 136. izziv Craft-alnice jih prijavljam, saj je bokeh tehnika tokrat zame nekaj čisto novega, tudi verz sem prvič uporabila, vse ostalo je staro, še posebno štampiljke, ki se že dolgo prašijo na polici.

Lep pozdrav. Zvonka