ponedeljek, 3. avgust 2015

Sivka in bleščeče + bonbonček

No, pa mi je uspelo. Po enem mesecu pavze od ustvarjanja sem spet zalaufala. Uf, kako paše.  Naročnica jo je za slavljenko želela imeti v stilu sivke, na Craft-alnici pa želijo v 139. izzivu videti bleščeče. Tako sem oboje združila in je nastala spet ena knjigica. 










Upam, da se na zadnjih dveh fotografijah vidi kaj vse se blešči (napis sreča, oba metulja, številka 50 in napis vse najboljše). Barve pa kot vedno pri vijolični, spet niso tiste prave. Se opravičujem, toda ne znam drugače fotografirati.


Izzivi:

Zaradi operacije roke sem na žalost letos tudi zamudila izdelavo sivkinih butaric. Ujela sem  ravno toliko sivke, ki še ni preveč odcvetela, da mi je uspelo izdelati samo dve. Nista pa tako zelo lepi, ker v roki še ni bilo dovolj moči.






Pa še vesela novica. 21. avgusta bo minilo eno leto mojega bloga. Zato sem vam pripravila bonbonček, katerega sliko bom pripela v naslednji objavi. Vse kar morate storiti je, da pustite komentar pod to objavo do petka, 21.8. zvečer. Seveda se lahko tudi prijavite med spremljevalce, če to še niste, ni pa pogoj. Ker bom 21. še na dopustu, bom bonbonček izžrebala v ponedeljek, 24.8.

Lep sončen pozdrav do naslednjič. Zvonka