nedelja, 13. december 2015

Zimsko praznični aranžma

Vladka na svojem blogu objavlja Ko me inspirira 43. izziv na temo Zimsko praznični aranžma. Zato k njej prijavljam moj zunanji aranžma, postavljen pred vhodom oz. pred stopnicami k vhodu. V veliko košaro, ki ji mi pravimo "camboh" sem nasula lubje, vanjo dala skimijo, dve resi in malo še okrasila. Včeraj pa sem v Salzburgu dobila tega simpatičnega snežaka, za katerega sem takoj vedela kam ga bom postavila. Pred košaro stoji še laterna, ki gori noč in dan. Danes je narava poskrbela še za dodatno dekoracijo, ivje. Včasih pa je za dekoracijo tudi naš Maks.



Pozdravček. Zvonka

Žrebanje bonbončka

Tako, pa smo prispeli do žreba. Kot sem že zadnjič napisala na koncu objave, je žrebanje danes in ne včeraj, ker sem ob objavi bonbončka pozabila na včerajšnji izlet. O tem pa prihodnjič.

Hvala vsem vam ustvarjalkam za lepe besede in lepe želje, ki ste jih pustile v komentarjih. Bilo jih je 24. Z velikim veseljem sem jih prebrala in pogosto so me ganile vaše besede. Res en velik hvala za vse.Vse veste, da bi vsaka najraje podelila bonbonček vsem blog prijateljicam, a ker to pač ni mogoče, je treba žrebati.
In žreb je izbral. Bonbonček dobi Tina Z.  z bloga treebug.org.  Tina čestitke.



 Še posebna zahvala pa gre vsem, ki ste mi voščile tudi preko pošte v obliki voščilnice. Kako lepo je bilo že od začetka tedna odpirati pošto in občudovati vaše krasne voščilnice. Do danes jih je bilo 12.  Ve greste še v poseben žreb za bonbonček, ki vsebuje beležko s 50 lističi izdelano za ta namen in pa še kakšno malenkost bom dodala.



Bonbonček izmed 12, ki ste poslale voščilnico, pa dobi Kaja z bloga Kajcyka crafts.
Kaja čestitke tudi tebi. Pošlji mi prosim naslov.


 Ker danes sina ni doma, da bi mi na blog prilepil obe slikci žreba, sem ju kar poslikala.



Bonbonček za prejete voščilnice.



Lepo tretjo adventno nedeljo vam želim. Zvonka